Om mig, vufferne og bloggen

Girl behind we break away

Velkommen til!

Er du hundetosse? Rejsetosse? Begge dele??

Så minder du nok lidt om mig. Jeg er en 30 årig hundetosset hundemor, som elsker at rejse og jeg tager meget gerne mine to uldtotter med mig ud i verden. Det at rejse med hund behøver ikke at være bøvlet og de giver en stor glæde på turen! Mine hunde har ofte ledt os ud på nye veje, vi ikke selv ville have valgt, som gør at vi oplever ting vi ikke ellers ville have oplevet. Og så gør de jo bare så mange skøre ting, så man har altid et godt grin med sig.

Mission 1: Tag på eventyr med din hund!

Min mission med bloggen er at inspirere dig til at tage på eventyr med din hund. Det kan være store som små eventyr! Det kan være en lille vandretur i et stykke natur tæt på din bolig, som I ikke tidligere har oplevet eller den helt store roadtrip ned gennem Europa. Gennem bloggen vil jeg vise dig smukke nationalparker, hvor du kan vandre med din hund, tips til at rejse med din hund, anmeldelse af hundeudstyr og inspirere via et hav af billeder. Jeg vil komme hele vejen rundt om, hvordan du får gode oplevelser med din hund lige fra hundens sundhed til hvordan du tager de bedste billeder af din hund på rejsen. Og ind i mellem alt dette kommer der også ‘et lille vuf’ en gang i mellem om hverdagstanker og hverdagslivet med hunde.

Mission 2: Følg dine rejsedrømme og bryd ud af hamsterhjulet

Min mand og jeg har i lang tid (som i flere år) drømt om at komme ud på en længere rejse. Drømmen var at sige vores jobs op, sælge huset og tage afsted uden en returbillet. Vi er nu endelig i gang med at realisere denne drøm! Næste år (2018) tager vi afsted i et år, hvor vi skal bo i en autocamper med vores to hunde, mens vi rejser Europa tyndt. Jeg deler hele processen fra start til slut. Det betyder at du kan følge med nu, mens vi er i gang med forberedelserne og selvfølgelig også næste år, når vi er ude og opleve verden sammen med uldtotterne.
Jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at forfølge deres rejsedrømme også selvom man er hundeejer.

Sådan finder du rundt på bloggen

Jeg har delt bloggen op i tre hovedgrene. ‘Rejse med hund’, ‘Hundeliv’, og ‘Vanlife 2018/2019’.

I kategorien ‘rejse med hund’ kan du finde blogindlæg fra alle de destinationer vi har besøgt og blogget om, samt tips til overnatning med hund og tips til at rejse med hund.

Kategorien ‘Hundeliv’ handler om livet med hunde. ‘Aktiv hund’ er et emne, hvor du finder tips til at være mere aktiv med din hund og jeg deler naturområder, som er oplagte til vandreture med hunde.
I ‘Hundens sundhed’ vil jeg fremhæve emner om sundhed, der forholder sig til at rejse med hunde og generelt være aktiv med hunde samt sundhedsproblemer/erfaringer med mine egne hunde.
‘Et lille vuf’ er en gang blandede bolcher. Det vil være små og store tanker om livet med hund og ting, der sker i vores liv lige nu.
Ønsker du tips til fotografering, finde billeddagbøger samt vide mere om vores fotogear, så skal du et smut forbi ’sit-bliv-klik’.

Den sidste kategori er ‘Vanlife 2018/2019’, hvor jeg deler hele vores rejse, fra forberedelserne inden vi tager afsted til vores oplevelser med vanlife og naturligvis også enden på rejsen, når vi er hjemme igen.

Fluffy explorers

Fluffy Explorers – det er hvad hundene hedder på Instagram og det passer jo så fint til dem. Becca og Amigo er begge af racen Coton De Tulear (Bomuldshund) og de er mor og søn. Vi har selv opdrættet Amigo.
Vi startede vores rejse eventyr dengang begge hunde var udstillingshunde. Nu er de begge ‘pensionerede’ fra den verden men er startet et nyt kapitel som eventyrere!

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du kan enten skrive mig en mail på hello@webreakaway.dk eller kontakte mig via Facebook eller Instagram.