Et lille vuf

Når man er et ubeslutsomt menneske

Becca i det grønne

Jeg er nok jordens mest ubeslutsomme menneske.

Jeg er typen, der kan stirre på et menukort i laaang tid uden at finde ud af, hvad jeg vil have. Og når jeg så får min mad, så ville jeg alligevel hellere have haft det sidemanden bestilte! Og hvad betyder det så for bloggen? Jo… Også her er jeg ubeslutsom.

hygge hund

Becca er bedøvende ligeglad med, hvilket sprog jeg blogger på – bare det handler om hende!

Blogge på engelsk eller dansk?

Som du måske har lagt mærke til, så har jeg hoppet lidt frem og tilbage i sproget på bloggen og Facebook siden. Jeg har været ubeslutsom! Jeg har hele tiden været i tvivl om, hvilket sprog jeg ville skrive på og den eneste måde, jeg kunne finde ud af det på, var simpelthen bare ved at prøve mig frem. Og det har jeg gjort. Og jeg har taget min beslutning uden og være misundelig på sidemandens mad…

Hvorfor skulle jeg prøve det engelske af? Det er egentlig et godt spørgsmål. Men jeg følte, at der ikke rigtig er en målgruppe for min blog på dansk. Der er ikke andre, der blogger om det jeg gør og jeg manglede noget fællesskab inden for hunde og rejser. Men helt ærlig, når jeg kigger tilbage nu, så var det nok lidt dumt. Det bedste ved en blog er da netop, hvis den skiller sig lidt ud og giver noget nyt derude i blogverdenen og fællesskabet kan jeg finde hos to andre grupper; de rejsende og hundefolket.

Når jeg skriver på dansk, kan jeg også bedre ’skrive fra hjertet’ og jeg synes det hele bliver lidt mere personligt. Der ligger på nuværende tidspunkt engelske blogindlæg på bloggen. De vil med tiden blive oversat.

Nu skal jeg nok lade være med pludselig at springe til russisk eller et helt fjerde sprog 🙂

Hvad tænker I om denne ændring??

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Marlene
  18. september 2017 at 18:35

  Jeg har haft præcis de samme overvejelser med min blog, som jo også er niche. Og jeg bliver stadig i tvivl nogle gange, om jeg valgte rigtigt med det danske.
  Når det så er sagt, så tror jeg faktisk det er en god ting. Som du selv skriver, skiller man sig ud – og for mit vedkommende startede jeg bloggen, fordi jeg kunne se, at der ikke var overdrevet meget om emnet på dansk.
  Når man søger efter informationer, er det nemmeste jo bare at læse på sit eget sprog, så thumbs up for din beslutning. Jeg tror det er godt. Men virkelig stærkt gået, at du får prøvet nogle forskellige ting af😊👍

  • Reply
   webreakaway
   18. september 2017 at 19:39

   Tak Marlene

   Jeg er sådan en person, der er nød til bare og prøve tingene af.. Så kan det godt være Google straffer mig noget så grueligt for at mixe det hele sammen her i starten, men Rom var jo ikke bygget på én dag 😉
   Jeg synes det er rigtig dejligt, at din blog er på dansk! Der er allerede masser af engelske blogs om det emne, så for mig ville det blive lidt ‘uinteressant’ på engelsk. Nu nyder jeg, at følge med på din blog og blive inspireret til vandreture ude i Europa – det kan jeg helt sikkert godt bruge næste år 🙂

 • Reply
  Pia
  19. september 2017 at 5:27

  Jeg elsker begge jeres blogs, og synes klart det er en fordel at skrive på dansk. Der er så mange engelsksprogede blogs, men det bliver altså mere nært på ens eget sprog!

  • Reply
   webreakaway
   19. september 2017 at 17:27

   Tusind tak Pia 🙂
   Og du har fuldstændig ret – nettet svømmer i engelske blogs og det bliver bare lidt mere personligt og nært, når det står på dansk 🙂

 • Reply
  Bente Hoffmann * Bentes rejser
  20. september 2017 at 11:17

  Jeg tror, det har været en overvejelse for de fleste af os, der skriver på dansk – for helt ærlig, der er jo ikke så mange, der forstår vores sprog 😀
  Selv har jeg det helt ligesom dig, jeg bliver mere præcis og personlig, når jeg skriver på mit modersmål, derfor valgte jeg i sin tid at blogge på dansk. Jeg har også valgt at integrere et Google Oversæt-plugin på bloggen. Ikke at Google Oversæt er fantastisk til et lille sprog som dansk, men plugin’et gør det trods alt let at få indholdet oversat, hvis nogen skulle have lyst til det 😉

 • Leave a Reply